yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Sahip oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanırken özge taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın taçı saf yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol altına düzenınması kolaylaşır ve daha bir küme zarar vermesi önlenir.

Kanatlar süresince müsait yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin bindi plakaları mevcuttur.

Görmüş olacaksınız ki bu basamak faik nitelikli yangın baplarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Bu düzenek genellikle acil bir durumda çabucak açılabilen son çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp geçmiş çekilebilmesini sağlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana gereğince Yangın Çıkış Kapısı bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde mevcut insanların ve öbür güçlüların yangın veya herhangi bir evgin hava sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, mimarilması zaruri, yapıların vazgeçilemez unsurları arasında iz almaktadır.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem fethetmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve makul paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı özelliklerinden söz buyurmak gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı tercih ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

Bu nedenle yangın kaynaklı sevimli kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu hava yangın merdiveni imalatı karınin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Hassaten, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page